9 Povestiri de familie care ne-au cucerit inimile1. În întreaga lume pentru un singur sarutFotograful malaysian Keow Wee Loong a vizitat 11 țări cu mireasa sa pentru a recrea un sărut de nuntă în diferite părți ale lumii. S-au sărutat din nou și din nou în Japonia, Norvegia, Danemarca, Austria și Italia în timpul lunii de miere de 3 luni. Sotul fericit crede că sensul vieții este să petreci fiecare moment cu cineva pe care-l iubești și să vezi cât mai multe lucruri împreună.

2. Întreaga familie începe o nouă viață.

Pierderea în greutate este o sarcină care uneori este dificilă chiar și pentru o singură persoană. Dar în această poveste, o întreagă familie a reușit să o facă. 32 de ani, fotograful chinez Jesse a decis că exercițiul este exact ceea ce familia lui are nevoie pentru a menține bună sănătate psihologică și fizică. Au început să meargă la plimbare și să viziteze sala de sport în mod regulat. Au făcut fotografii la fiecare 10 zile și au urmărit rezultatele. 6 luni de formare au dat familiei mai mult decât o formă fizică bună: ei pretind că și-au schimbat complet stilul de viață și au devenit mai mult o echipă.

3. Când părinții sunt împotriva sistemului:

O familie din Cambridge a decis să facă un experiment și a mers o lungă călătorie în întreaga lume împreună cu copiii lor, în loc să ii trimită la școală. Totul a început atunci când copilul lor mai mare s-a plâns să se plictisească la grădiniță. Părinții spun că copiii lor sunt mai dezvoltați decât colegii lor, iar sistemul de educație le vor distruge talentele. După ce au vândut casa, părinții au început să-și educe singuri copiii și nu vor renunța la idee. Paul și Caroline fac proiecte cu copiii lor pe baza călătoriilor pe care le iau și îi învață despre istorie și despre diferite culturi.

4. O rochie a bunicii

O tânără mireasă care a salvat rochia de mireasa a bunicii ei a purtat-o la propria nuntă. Rochia avea peste 50 de ani . Bunica a aflat despre asta numai în timpul repetiției ceremoniei. Fotograful a reușit să facă o imagine a reacției sale și, sincer, a ramas uimita.

5. Dragostea este mai importantă decât tronul.

Prințul japonez Mako Akishino a anunțat că s-a indragostit profesoara universitară, Kei Komuro. Părinții mirelui au aprobat alegerea lui, chiar dacă aceasta însemna că va pierde titlul și toate privilegiile. În ciuda faptului că legea interzice prințului să mai fie moștenitorul tronului, comunitatea japoneză nu aprobă căsătoriile între monarhi și oamenii obișnuiți. Această poveste de dragoste a făcut Japonia să-și reconsidere atitudinea față de astfel de căsătorii.

6. Pensionari care știu să se distreze

Pentru acest cuplu uimitor, pensionarea este un moment excelent pentru experimentare. Steven și Millie Tani din Carolina de Sud căutau costume de Halloween acum 3 ani și au ajuns să descopere un nou hobby. Au inceput cu costume manuale si apoi au inceput sa cumpere costume cosplay din magazine online. Acum călătoresc, creează costume noi și nu sunt de acord cu oamenii care spun că pensionarea și 27 de ani de căsătorie pot face o relație plictisitoare.

7. Recunoștință eternă

19 ani, Khanittha „Mint” Phasaeng este câștigătoarea Miss Uncensored News din Thailanda 2015. După ce a câștigat concursul, s-a întors în orașul ei natal pentru a îngenunchea in fata mamei ei care și-a petrecut toată viața cu colectarea gunoiului. În țările asiatice, ca și în multe altele, un astfel de act este un semn de respect profund. Khanittha spune că nu are niciun motiv să se rușineze cu mama ei și că ea a făcut succesul ei posibil.

8. Au cumpărat o grădină zoologică

Dean și Tracy Tweedy cu cele trei fiice ale lor trăiesc acum în zoo Animalarium. Ei au grijă de 300 de animale, inclusiv șerpi, lei și crocodili. Și fetele spun că acesta este cel mai bun moment al vieții lor. Inițial, familia a planificat să cumpere o fermă. Lucrătorii zoologici calificați ajută, de asemenea, familia Tweedy să aibă grijă de grădina zoologică.

9. 3 mirese, o rochie

Dorothy Sampson din Yorkshire s-a căsătorit în 1959. A purtat o rochie de mireasă care, 25 de ani mai târziu, fiica ei, Catherine Clark, a purtat-o pe culoar la nunta ei. Și exact 25 de ani mai târziu, fiica lui Catherine, Sarah, a procedat la fel. Mai mult decât atât, s-a căsătorit pe 9 iunie, care este aniversarea nunților părinților și bunicilor.

Bucharest
ploaie ușoară
6.7 ° C
7.8 °
6 °
81 %
1.5kmh
92 %
mar
8 °
mie
15 °
joi
11 °
vin
13 °
sâm
16 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,7533
USD
4,2158
GBP
5,5699
AUD
3,0104

CELE MAI VIZIONATE

22 de oameni care nu au primit doar o fotografie cu o celebritate, ci o adevărată poveste

Cu totii ne dorim sa facem macar o poza cu vedeta preferata si sa ne putem mandri cu ea pe retelele de socializare. Insa...

Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa?

Populaţia planetei se află în continuă creştere, iar tot mai mulţi oameni se mută din zona rurală către oraşe, ceea ce reprezintă o provocare...

14 Trucuri absolut indispensabile pentru toți cei care iubesc o casă curată

Cu totii ne dorim sa avem o casa curata si aranajata iar pentru asta muncim ore in sir pentru a face ordine si a...

Cum să aflați cine vă urmărește prin telefonul dvs. smartphone

Siguranța ar trebui să fie întotdeauna prioritatea noastră principală. Cu ajutorul câtorva coduri scurte, puteți afla mai multe despre setările telefonului și puteți afla dacă...

9 sfaturi mai puțin cunoscute pentru un somn cat mai bun in avion

In ultima vreme cu totii incepem sa calatorim din ce in ce mai mult fie in vacante fie in interes de servicu. Cert este...
error: Copierea continutului acestui website este strict interzisă !
Apreciază articolul: