9 Mirese regale în spatele cărora se ascunde un trecut foarte dubios

- Advertisement -

Aceste femei nu au fost pregătite niciodată pentru o viața regală dar destinul a ales ca ele să traiască alaturi de prinți, duci sau regi . Datorită popularității de care se bucură nu au reușit să își mai protejeze secretele trecutului pe care ar dori să le uite pentru totdeauna. Născute în familii obișnuite, aceste femei nici nu și-au putut imagina că într-o zi întreaga lor viață ar putea fi studiată, sub lupă, de către reporteri.

Mai jos v-am pregătit câteva informații despre cele mai faimoase mirese regale din vremea noastră, care nu au reușit să-și ascundă trecutul de ochii presei.

  1. Megan , ducesa de Sussex.

În ajunul nunții regale dintre prințului Harry și iubita sa Meghan Markle în Regatul Unit , s-a întâmplat ceva care, de fapt, ar fi trebuit să se întâmple cu mult timp în urmă: tabloidele erau pline de fotografii personale ale miresei , descrise într-o formă care nu este cea mai evlavioasă pentru statutul pe care urma să-l primească.

- Advertisement -

Viitoarea ducesă de Sussex a devenit o victimă a hackerilor din faimosul grup Celeb Jihad. Multe fotografii în care pozează topless au fost postate pe internet.

În această situație, reacția Palatului Kensington a fost evidentă și previzibilă: nimeni din familia regală nu a crezut în autenticitatea fotografiilor.

- Advertisement -

Totuși, nici aceste episoade din trecut, nici fotografia topless nu au împiedicat-o pe Meghan Markle să devină o persoană iubită de britanici.

2. Letizia , Regina Spaniei.

Letizia și-a cunoscut prima dragoste la 16 ani. Alonso Guerrero Perez i-a fost profesor de literatură. Înainte de a se căsători cu fosa sa elevă, Guerrero Perez a petrecut aproximativ 10 ani într-o relație cu ea. Cu toate acestea, căsătoria s-a destrămat după un an. Potrivit reprezentanților regelui, cei doi soți nu s-au căsătorit niciodată, deși scepticii au avut îndoieli și despre acest lucru.

- Advertisement -

Toată Spania și-ar putea privi regina topless. Acestea nu erau poze, precum cele ale altor mirese regale, ci un tablou al unui celebru artist local și prieten de lungă durată al Laetitiei Waldo Saavedra. După cum sa dovedit mai târziu, femeia a fost prietenă apropiată cu el încă din anii ’90.

3. Sophia, ducesa de Vermland.

Model celebru pentru revistele pentru bărbați, în 2004, Sofia Helqvist a fost chiar recunoscută drept cea mai bună „fată” de către Slitz pentru ședința foto topless.

Sofia a fost cerută în căsătorie dupa 4 ani de prințul Carl Philip.

4. Marie, prințesa Danemarcei – A doua soție a prințului danez Joachim are o reputație aproape impecabilă. Ea nu numai că face parte dintr-o familie de baronii francezi, dar se mândrește și cu o educație excelentă în domeniul economiei și artelor.

5. Mette-Marit , prințesa moștenitoare a Norvegiei.

Astăzi, Mette-Marit și soțul ei sunt iubiți de oamenii norvegieni, dar în 2000, când Haakon a pus un inel pe degetul unei simple chelnerițe, pe care o cunoștea de doar un an, mulți oameni nu ai văzut cu ochi buni acest gest.

6. Camilla, ducesa de Cornwall – Este amuzant faptul că, Camilla și Charles s-au întâlni în vremea noastră, și s-ar putea căsători imediat, fără a mai fi nevoiți să aștepte consimțământul monarhului.

7. Sarah , ducesa de York – Tinerețea doamnei Sarah a fost destul de furtunoasă: o mulțime de bărbați și petreceri i-au condimentat tinerețea.

8. Sophie, contesa de Wessex – La inceput a fost o simplă angajată a unei companii de PR. Apoi a început să se întâlnească cu viitorul ei soț la vârsta de 28 de ani. Până să își întâlneasca soțul, Sophie a mai avut si alți parteneri.

9. Maria Christina , prințesa Mihai de Kent – Prințesa Mihail de Kent, a devenit o durere de cap pentru familia regală după nunta cu prințul Mihai de Kent , când a fost acuzată public de înșelăciune și de declarații dure xenofobe.

- Advertisement -