9 lucruri scandalos de scumpe care demonstrează că vanitatea este nemuritoare

- Advertisement -

Unele obiecte sunt capabile să uimească nu numai prin ingeniozitatea sau designul lor, ci și prin prețul ridicol de ridicat.

Mai jos v-am pregatit 9 imagini cu lucruri de zi cu zi extrem de scumpe pe care credem că ar trebui să le vedeți cel puțin o dată.

  1. Cea mai scumpă suzetă din lume este fabricată din silicon. Mânerul este din aur alb incrustat cu 280 de diamante. Costul său este de 17.000 de dolari.

2. Nu este un iPhone 6 obișnuit – este un smartphone VIP acoperit cu aur sau platină și încrustat cu un diamant. Estimarea costurilor sale este de 48 de milioane de dolari.

- Advertisement -

3. Un pat decorat cu aur și pietre prețioase. Acest pat luxos de Stuart Hughes costă enorm de mult,  6,3 milioane de dolari. Cadrul său este realizat din cele mai bune tipuri de frasin, castan și cireș.

4. Acest aspirator este atât de scump și sclipitor încât a ajuns chiar în Cartea Recordurilor Mondiale Guinness. Este decorat cu 3.730 de cristale Swarovski și costă 20.000 de dolari.

- Advertisement -

5. O bicicletă complet acoperită cu aur de 24 de karate costă doar 400.000 de dolari .

6. Cea mai scumpă umbrelă din lume este fabricată din piele de crocodil și costă 5.000 de dolari.

7. O valiză cu roți electrice. Prețul acestei valize drăguțe este de 20.000 de dolari .

- Advertisement -

8. Șireturi aurii. O pereche de șireturi de la dl Kennedy costă 19.000 de dolari.

9. Restaurantul Golden Gates din New York oferă clienților săi cele mai scumpe găluște din lume. Clienții platesc cu ușurință banii pentru ele: 2.400 USD pentru 8 găluște și 4.400 USD pentru 16 bucati.

- Advertisement -