7 Superstaruri care desi au castigat milioane prefera sa duca o viata simpla si linistita

- Advertisement -

De multe ori avem impresia ca vedetele internationale duc o viata extrem de luxoasa si ca se plimba doar cu avioane private si merg doar in locuri exclusiviste. Ei bine se pare ca acest lucru nu este universal valabil, iar unele celebritatile chiar prefera sa duca o viata simpla si linistita.

Noi in acest articol va prezentam o lista cu mai multe superstaruri care desi au castigat milioane prefera sa duca o viata simpla si linistita.

1. Emma Watson

Actrița a distribuit poza de mai sus pe contul ei de Instagram și apoi a adăugat o etichetă pe care s-ar putea să o știți: @booksonthesubway . Practic este o inițiativă de încurajare a lecturii. Un grup de oameni din organizație călătoresc zilnic prin stațiile de metrou din New York, lăsând cărți pe care călătorii le pot citi în călătoriile lor sau chiar să le pot lua acasă, cu o singura condiție ca, după ce le-au terminat de citit, să le inapoieze la orice stație de metrou.

- Advertisement -

2. Katie Holmes

Katie Holmes i-a regulat metroul pentru a face naveta. De fapt, nu este prima dată când este surprinsă în mijloacele de transport in comun, fie singură, fie cu prietenii sau familia. Î

- Advertisement -

3. Mariah Carey

Cântăreața plină de farmec și-a surprins toți fanii postând această fotografie pe Twitter , împreună cu descrierea „Momente festive @FreshAirFund Gala urmată de o plimbare cu metroul! Numai în New York! ”. În acea zi, Mariah Carey a participat la o gală caritabilă organizată de Fundația Fresh Air și la finalul evenimentului, când era încă îmbrăcată în rochia ei de gală a decis să facă o plimbare pe străzile din Manhattan și apoi când a terminat, a plecat acasă și a luat metroul pentru a ajunge acolo.

4. Sebastian Stan

- Advertisement -

Actorul care l-a adus pe super-eroul, Bucky Barnes, pe marele ecran din saga Avengers a lui Marvel a fost văzut călătorind pe linia 6 de metrou din New York împreună cu un prieten. După ce și-a dat seama că un aparat de fotografiat surprindea acel moment a început să glumească și să facă chipuri diferite pentru paparazzii.

5. Jaimie Alexander

Actrița Jaimie Alexander, nu are nicio problemă în utilizarea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge acolo unde are nevoie. De data aceasta, a fost văzută făcând naveta în metroul din Manhattan.

6. Lenny Kravitz

Acesta este modul în care, în mod natural și dezinvolt, această mare vedetă a muzicii a decis să ajungă la unul dintre concertele sale din Rusia. Chiar dacă Kravitz nu a luat de fapt metroul pentru a face naveta, a folosit un tren public care merge de la Sankt Petersburg la Moscova pe care mulți alți oameni îl folosesc în fiecare zi pentru a ajunge în oricare dintre aceste 2 orașe.

7. Ron Howard

Celebrul actor și deținătorul unui Oscar pentru cel mai bun regizor pentru munca sa în O minte frumoasă a fost văzut mergand cu metroul din New York. Era ora de vârf în zona Soho din Manhattan, iar trenul era plin, așa că a trebuit să călătorească în picioare, dar nu prea părea să-l deranjeze prea mult.

Bonus: vedete care au luat metroul din cauza locurilor de muncă
1. Joaquin Phoenix

Ultimul actor, până în prezent, care l-a adus pe maniacul Joker pe marile ecrane a filmat mai multe scene ale filmului în metrou. Cu toate acestea, imaginile pe care le vedeți mai sus erau de fapt ceva diferit. A apărut în metroul canadian ca urmare a activismului său pentru drepturile animalelor și veganism. Joaquin a venit la metroul din Toronto pentru a-și arăta sprijinul pentru o campanie din partea organizației Be Fair Be Vegan.

2. Fetele de la Ocean’s 8

Vedetele filmului au călătorit, de asemenea, cu metroul din New York, ca parte a filmării unor scene din film, care au fost filmate la stația Church Avenue din Brooklyn. Această plimbare plină de farmec a inclus vedete precum Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Rihanna, Sandra Bullock, Awkwafina, Mindy Kaling și Sarah Paulson.

- Advertisement -