7 secrete de frumusețe din India care îti fac părul să crească mai repede

- Advertisement -

Faceți cunoștință cu Sushmita – un maestru pentru îngrijirea părului și una dintre cele mai populare vedete din India . Ea ne marturiseste care sunt cele mai importante secrete de frumusete care ne fac parul sa creasca mai repede.

  1. Folosește suc de aloe vera

Sucul de aloe vera stimulează creșterea părului și este util în îngrijirea scalpului. Pentru a obtine suc luați câteva frunze de aloe , tăiați fiecare frunză în jumătate pentru a provoca secreția de lichid. Masează sucul în rădăcinile părului. Masajul îmbunătățește circulația sângelui și asigură o mai bună absorbție. Lăsați masca pe scalp cel puțin două ore. Dacă doriți, îl puteți lăsa peste noapte.

2. Pregătește o mască cu pantenol

D-pantenolul este o vitamină sintetică B5, care, atunci când este introdusă în piele, este transformată în acid pantotenic . Proprietățile sale includ restaurarea foliculilor de păr și prevenirea căderii părului. Aplicați pantenol pe părul curat, concentrându-vă atenția asupra rădăcinilor. De asemenea, puteți aplica pantenol pe toată lungimea părului pentru a-l netezi și a elimina electricitatea statică.

- Advertisement -

3. Clătiți scalpul cu apă rece după spălare

Apa rece închide porii și îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce duce la creșterea mai rapidă a părului. Ca bonus suplimentar, părul tău va deveni mai strălucitor.

4. Spalăți-va părul cu oțet de mere

Oțetul de mere activează foliculii de păr – un serviciu indispensabil care vă va ajuta în obtinerea părului luxuriant. Folosiți oțet de mere în loc de balsam de păr , iar acesta nu necesita clatire deoarece nu are un miros puternic.

- Advertisement -

5. Tratați scalpul cu măști proteice

Iată un truc bun pentru a combate lipsa de proteine: bateti doua albusuri de ou , iar apoi aplicati-le pe radacinile parului.  Pentru un efect suplimentar, vă puteți înfășura capul cu folie.

6. Încercați o mască de ou și coniac

Ouăle sunt pline de proteine, în timp ce coniacul conține taninuri care te ajută să ai părul mai gros, mai plin și să stimulezi creșterea părului. Sunt necesare 2 oua si 50 ml de coniac pe care le amestecam , apoi aplicam amestecul rezultat pe rădăcinile părului.

7. Folosește uleiuri esențiale

- Advertisement -

Uleiurile de jojoba, migdale, lavandă, rozmarin și cimbru au un efect benefic asupra foliculilor de păr, oferind scalpului un număr mare de vitamine din plante. Amestecați uleiurile esențiale menționate mai sus între ele sau adăugați-le la o mască de ulei de cocos . Amestecul se aplica pe rădăcinile părului si se lasa 2-3 ore.