20 de teorii ale conspirației pe care oamenii le cred „prea logice pentru a le ignora”

- Advertisement -

O mare parte a experienței noastre pe internet implică separarea „grâului de pleava” adevărul de ficțiune și faptele de minciună. Ne gândim, evaluăm și analizăm în mod constant informațiile pe care le citim, le vedem și le auzim, chiar dacă nu suntem întotdeauna conștienți de acest lucru. În ultimii câțiva ani, am asistat la creșterea unor teorii ridicole ale conspirației, cum ar fi legătura dezmințită dintre 5G și C0vid-19. Cu toate acestea, diverse conspirații, mari și mici, continuă să fascineze oamenii.

Mai jos v-am pregătit 20 de teorii ale conspirației pe care unii oameni le consideră reale.

  1. Există teorii conform cărora multe vedete celebre care au fost incluse pe lista neagră (Megan Fox este un bun exemplu) au fost incluse pe această listă pentru că au refuzat să se culce cu regizorii și producătorii.

2. De fapt, nimic nu se întâmplă în Zona 51. Guvernul o păstrează, astfel încât oamenii să se concentreze asupra ei și să ignore lucrurile umbrite.

- Advertisement -

3. Accidentul de mașină al Prințesei Diana nu a fost „accidental”.

4. Industria modei câștigă prea mulți bani din poșete ca să-i pese să facă buzunare mai spațioase pentru femei.

5. Comerțul cu artă. Aceste spectacole de artă de milioane de dolari care merg la prețuri nebunești de mari sunt doar o modalitate de spălare a banilor.

- Advertisement -

6. Lumea este controlată de câțiva oameni foarte bogați.

7. New Coke a fost o modalitate pentru Coca Cola de a trece de la zahărul adevărat la sirop de porumb fără ca oamenii să observe.

8. Societățile secrete există cu siguranță.

9. Îmi place foarte mult teoria cosmonauților dispăruți. Este puțin probabil, dar se pare că ar fi putut fi posibil.

- Advertisement -

10. Google Maps vă solicită feedback cu privire la navigarea sa doar atunci când știe că a făcut o treabă bună.

11. Această teorie a conspirației este un termen inventat de guvern pentru a face ca lucrurile adevărate care se întâmplă să pară stupide.

12. Motivul pentru care Disney a apărut cu un film numit „Frozen” a fost că, atunci când ați căutat pe Google „Disney înghețat” veți obține informații despre film și nu site-uri web care vorbesc despre corpul lui Walt Disney înghețat.

13. Mass-media este manipulată de guverne, astfel încât acestea să ne învețe ce să gândim, să simțim și să credem.

14. Mișcarea anti-vaccin a încercat de fapt să pună capăt oamenilor proști încât să nu fie inoculați împotriva bolilor, întărind astfel fondul genetic.

15. Există un ciclu uriaș de spălare a banilor condus de vânzarea de tablouri.

16. Întreaga chestie cu extratereștrii din zona 51 a fost să acopere faptul că acolo este de fapt o unitate de testare militară.

17. Singurul motiv pentru care Apple a luat mufele pentru căști de pe telefoane este pentru că Square lua bani de la Apple Pay.

18. Firma de saltele este un cartel de droguri sau o companie de spălare a banilor pentru cartelurile de droguri.

19. Mașinile de shake McDonald’s nu sunt niciodată dezinfectate, oamenii din echipa de noapte sunt prea leneși să-l curețe.

20. Trader Joe’s își face parcările mici în mod intenționat pentru a face să pară că este mai populară.