Array

20 de personalitati pe care nu i-am fi crezut ca s-au născut în același an

Probabil ați observat că persoanele de aceeași vârstă pot arăta complet diferit. Da, știi vârsta ex-colegilor tăi, dar vârsta oamenilor în ochii publicului poate fi cu adevărat surprinzătoare. De exemplu, știați că Kate Winslet și Angelina Jolie s-au născut în același an? Aruncați o privire la celebrități de aceeași vârstă și comparați-le!

- Advertisement -

19 ani

Tânăra actriță Emma Kenney a devenit celebră datorită rolului său de Debbie Gallagher pe Shameless . Ea este doar la începutul carierei.

Și fiica lui Johnny Depp și Vanessa Paradis, Lily-Rose Melody Depp are deja o carieră (ea este chipul muzei lui Chanel și Karl Lagerfeld ). De asemenea, a jucat în mai multe filme.

21 de ani

- Advertisement -

26 de ani

Selena Gomez are 26 de ani și are o carieră de cântăreata și actorie de succes. Ea este, de asemenea, compozitoare, producător, designer, model și ambasador al UNICEF Goodwill.

Cara Delevingne și-a început cariera în modă, dar mai târziu a devenit și actriță. Ultimul film în care a jucat a fost regizat de Luc Besson însuși, unde a jucat rolul principal în Valerian . Și Vogue a inclus-o chiar și pe lista celor mai eleganți oameni din industria modei sub vârsta de 45 de ani.

37 de ani

Meghan Markle a devenit visul fiecărei fete. S-a căsătorit cu unul dintre cei mai deștepți burlaci din lume si a devenit și ea ducesă.

Britney Spears este un idol pop al anilor ’90. În ciuda tuturor problemelor sale de viață, cântăreața a reușit să rămână populară. Acum, Britney se află într-un turneu la nivel mondial numit „Britney: Live in Concert”.

- Advertisement -

42 de ani

Tobey Maguire este un actor american care este renumit pentru rolul lui Peter Parker în Spider-Man . Cei mai mulți oameni si-l amintesc ca pe un tânăr, dar deja are 42 de ani!

Kristian Nairn este un actor și DJ din Irlanda de Nord. Este bine cunoscut pentru interpretarea lui Hodor în seria Game of Thrones .

43 de ani

49 de ani

63 de ani

72 de ani

78 de ani