17 citate despre puterea remarcabilă a răbdării

- Advertisement -

Slujba perfectă nu va ajunge imediat în viața ta și nici soțul tău ideal sau realizarea visului. Lucrurile bune necesită adesea timp. În cazul în care ați uitat motivele pentru care răbdarea este cu siguranță o virtute deosebit de puternică.

Mai jos v-am pregătit 17 citate înțelepte pentru a vă aminti de ce răbdarea este o virtute foarte importantă în viață.

  1. „Un moment de răbdare poate alunga un mare dezastru. Un moment de nerăbdare poate ruina o viață întreagă.” – Proverb chinezesc.

2. „Două lucruri te definesc: răbdarea ta când nu ai nimic și atitudinea ta când ai totul”. – George Bernard Shaw

3. „A pierde răbdarea înseamnă a pierde bătălia”. – Mahatma Gandhi.

4. „Când întâmpinați diferite încercări, mari sau mici, fiți plini de bucurie. Sunt oportunități de a învăța ce este răbdarea.” – Scott Curran.

- Advertisement -

5. „Nerăbdarea generează anxietate, frică, descurajare și eșec. Răbdarea creează încredere, hotărâre și o perspectivă rațională, care în cele din urmă duce la succes”. – Brian Adams.

6. „Dacă vrem să trăim vieți mai largi și mai profunde, nu doar mai rapide, trebuie să exersăm răbdarea – răbdare cu noi înșine, cu ceilalți oameni și cu circumstanțele mari și mici ale vieții înseși”. – MJ Ryan.

7. „Unul dintre paradoxurile vieții este că a fi nerăbdător face adesea mai greu să obții ceva. Ca în orice abilitate, te manifesti mai bine cu cât exersezi mai mult.” – Simon Foster.

8. „Cei doi cei mai puternici războinici sunt răbdarea și timpul”. – Lev Tolstoi

- Advertisement -

9. „Iau lucrurile așa cum vin și constat că răbdarea și perseverența tind să câștige în cele din urmă.” – Paul Kane.

10. „A învăța răbdarea poate fi o experiență dificilă, dar odată cucerită vei descoperi că viața este mai ușoară”. – Catherine Pulsifer.

11. „Geniul nu este altceva decât o mare aptitudine pentru răbdare”. – George-Louis de Buffon.

12. „Răbdarea, persistența și transpirația fac o combinație imbatabilă pentru succes”. – Dealul Napoleon.

13. „Răbdarea este podoaba celor curajoși. Răbdarea este adevăratul însemn al curajului; este în egală măsură semnul iubirii.” – Eknath Easwaran.

14. „Mulți oameni au părăsit docul chiar înainte de sosirea navei. Timpul are o mare putere de a rezolva problemele.” – Wilfred Peterson.

- Advertisement -

15. „Numai cei care au răbdare să facă lucruri simple perfect dobândesc abilitatea de a face lucruri dificile cu ușurință.” – James J. Corbett.

16. „Nu luați niciodată cele mai importante decizii atunci când sunteți în cea mai proastă dispoziție. Așteptați, aveți răbdare. Furtuna va trece. Primăvara va veni.” – Robert H. Schuller.

17. „Adevăratele noastre binecuvântări ne apar deseori sub forma unor dureri, pierderi și dezamăgiri; dar să avem răbdare și le vom vedea curând în figura lor adecvată.” – Joseph Addison.