16 artiști care sunt incredibil de talentați încât nu îți vei crede ochii

- Advertisement -

Unii artiști posedă abilități care rup toate limitele a ceea ce credeam că este posibil. Fie că utilizează vopsele cu ulei sau acrilice, cărbune, pixuri sau doar un creion simplu, pot produce imagini de viață care sunt literalmente imposibil de distins de fotografii. Cu perseverenta și talentul lor, acești artiști pot creea ceva mult mai impresionant decât o simplă fotocopie .

Mai jos v-am pregatit 16 imagini cu cele mai impresionante picturi realizate de artistii din intreaga lume.

  1. Diego funcționează ca o imprimantă cu jet de cerneală, începând desenul său dintr-o parte a paginii și deplasându-se constant peste ea. Îi ia în jur de 200 de ore pentru a finaliza o compoziție.

2. Capacitatea lui Omar de a transmite culoare, lumină și umbră este atât de incredibilă încât a devenit propria sa marca comercială. El are o abilitate inerentă de a reproduce perfect fiecare linie și curbă de pe corpul uman.

- Advertisement -

3. Gregory Thielker își creează imaginile „ploioase” folosind acuarele și vopsele cu ulei , apoi cu ajutorul pumnilor reuseste sa redea acest efect. Uitându-vă la picturile sale, vă puteti imagina cum călătoriți într-o mașină într-o zi rece și umedă.

4. Artistul britanic Ruth Tyson nu are de fapt un background artistic formal. Totuși,  posedă un talent cu adevărat unic pentru a produce tablouri realiste. Folosește un amestec de grafit si creioane aquarel .

5. Este greu de crezut că imaginile cu natura moartă ale lui Roberto Bernardi nu au fost de fapt realizate cu o cameră. Fiecare dintre ele pur și simplu uimește prin claritatea și atenția la detalii.

- Advertisement -

6. Acest artist din Londra creează picturi realiste la scară largă cu ulei. De multe ori ascunde lipsa de haine a unui model cu o husă de plastic translucidă, cu efect elegant.

7.G ottfried Helnwein folosește predominant culori de apă pentru a-și crea lucrările. Se pare că nu există un sfârșit al talentelor sale – lucrează ca pictor, fotograf si sculptor.

8.Opera renumitului artist australian Vincent Fantauzzo este cunoscută în întreaga lume. Portretul lui Heath Ledger a fost realizat cu doar câteva săptămâni înainte de moartea actorului.

9.Kamalky Laureano este un artist dominican talentat. El aplică o tehnică de pictură cu vopsele acrilice pe pânză. Pentru Laureano, o pictură nu este doar o copie a unei fotografii, ci o reflectare a vieții în sine.

- Advertisement -

10.Singura metodă utilizată de Cadden este un creion de grafit. Se pare că acest lucru este mai mult decât suficient pentru a transmite precizia fiecărei linii, riduri și emoții de pe fața unei persoane reale.

11.Nu există oameni prezenți în picturile lui Cornell, pentru că el consideră o lume în care natura guvernează.

12.Thomas Arvid nu are pregătire artistică formală. Își perfecționează talentele prin propriul regim de antrenament, a dat peste subiectul care îl fascinează mai presus de toate – cel al vinului.

13.Artistul american Bryan Drury a finalizat un curs la Academia Americană de Arte în 2007 și, de atunci, a inceput crearea de lucrări în genul picturii de realism.

14.Yigal Ozeri are o abilitate incredibilă de a transmite jocul întunericului și luminii, al flăcării și strălucirii soarelui, asupra subiecților săi, creând astfel cu măiestrie impresia unei fotografii .

15.La fel ca mulți dintre cei menționați aici, celebrul artist turc Taner Ceylan desenează în stil hiperrealist și este specializat în reproducerea fotografiilor. El folosește predominant vopsea acrilică în lucrarea sa.

16.Cunoscutul artist britanic Andrew Talbot a fost o vedetă a lumii artei din 2002. Realismul remarcabil și culorile izbitoare fac din lucrarea sa una dintre cele mai cunoscute și recunoscute în afaceri.