14 articole care fac ca baia dvs. să pară dezordonată

- Advertisement -

Primul lucru pe care îl facem în fiecare dimineață este să mergem la baie. Dar fiecare baie este diferită, iar acest lucru ne influnteaza modul in care ne incepem ziua. Noi dorim sa va prezentam mai multe articole care fac baia dvs. să pară dezordonată.

Priviti articolul si o sa vedeti exact depsre ce obiecte este vorba. Cu siguranta o sa vreti sa organizati din nou baia dupa ce o sa cititi acest articol.

  1. Un raft de colț din oțel cromat

Datorită costului redus, astfel de rafturi pot fi găsite în multe băi. Dar în zonele cu umiditate ridicată, se formează rapid rugină pe ele, deoarece acoperirea cromată se uzează în timp și metalul se corodează. În schimb, puteți opta pentru rafturi din sticlă, oțel inoxidabil sau alamă.

2. Produse de înfrumusețare care sunt depozitate deasupra mașinii de spălat

- Advertisement -

3. Un burete de bucătărie în loc de un suport de săpun

Acest lucru nu arată frumos și cu siguranță nu va adăuga nimic plăcut actului de spălare a mâinilor. Buretele este în regulă ca soluție temporară, dar este mai bine să folosiți un suport de săpun de înaltă calitate și elegant pentru utilizare permanentă.

- Advertisement -

4. Multe rafturi deschise

Există atât de multe lucruri care sunt păstrate în baie, în ciuda faptului că este un spațiu atât de mic. Nu este surprinzător faptul că, într-un spațiu atât de limitat, încercăm să potrivim cât mai multe articole posibil și să acoperim toate suprafețele libere. Dar sticle diferite și alte lucruri mici devin o sursă de zgomot vizual .

5. Halate de baie suspendate pe ușă

Baia este o zonă cu umiditate ridicată, astfel încât păstrarea halatelor de baie pe ușă poate face un mediu ideal pentru dezvoltarea bacteriilor , astfel încât acestea să înceapă să emită un miros neplăcut. Halatele de baie (precum și prosoapele curate) trebuie păstrate într-o altă parte a casei.

- Advertisement -

6. Teancuri de hârtie igienică ambalată

Pachetele de hârtie igienică deschise și sfâșiate, care pot fi văzute de toți, nu vor ajuta baia să arate frumos. Dacă nu aveți un loc special pentru depozitarea hârtiei igienice, scoateți ambalajul și păstrați rolele în containere, coșuri sau pe rafturi speciale . Va arăta destul de frumos.

7. Cârpe agățate sau o găleată

Fără îndoială, uscarea cârpelor de uz casnic este importantă și necesară, dar păstrarea lor permanentă  in baie nu este o idee bună. Când sunt complet uscate, nu uitați să le depozitati într-un dulap sau container separat.

8. Un cazan imens pe perete

Un cazan imens cu siguranță nu va adăuga confort la baia dvs. Chiar dacă acest dispozitiv este necesar, acesta trebuie ascuns. Nu numai că îți aglomereaza spațiul dar dă și senzația de a fi într-o cameră tehnică.

9. Vopsea crăpată sau galbenă pe radiator

Un radiator standard din fontă acoperit cu vopsea albă necesită mai multă atenție . Verificați periodic dacă există pete și rugină, îndepărtați praful și reînnoiți învelișul. Într-adevăr, în timp, vopseaua albă va căpăta o nuanță gălbuie datorită temperaturilor ridicate.

10. Săpun lichid în ambalajul original

Abundența de sticle colorate pe o chiuvetă este o sursă de zgomot vizual . Vă recomandăm să turnați lichide în recipiente speciale care se potrivesc cu designul băii dvs.

11. Burete atarnat pe robinet

Este mai bine să găsiți un loc separat pentru bureți lângă duș sau cadă. De exemplu, le puteți agăța de cârlige sau le puteți păstra într-un recipient de plastic sau pe un raft.

12. Elemente de creativitate

Adăugarea de elemente creative la designul băii este destul de riscanta. Există posibilitatea ca acestea să arate ridicol și să intre în conflict cu conceptul general. Autocolante decorative, picturi, afișe și flori artificiale – toate aceste elemente vor face ca toaleta dvs. să arate neglijent.

13. Covoare din microfibră

Arată ieftin, acumulează praf și păr și se electrizează. Covoarele din microfibră nu suportă temperaturi ridicate, deci nu pot fi uscate pe un radiator și așezate pe o podea caldă. În timp, materialul devine plat, nu mai absoarbe umezeala și pare în general neplăcut.

14. Un pahar pentru periuța de dinți

Este posibil să fi observat pete negre pe mânerul periuței de dinți de mai multe ori. Aceasta este mucegaiul care se formează la baza paharului datorită umezelii și mucusului acumulat. Paharul trebuie spălat și dezinfectat în mod regulat și, de asemenea, lasă urme pe chiuvetă, care trebuie, de asemenea, curățate din când în când. Nu este recomandat să păstrați periuțele de dinți ale tuturor membrilor familiei într-un pahar: bacteriile pot fi ușor transmise de la o perie la alta la contact.

- Advertisement -