13 membri ai familiei regale care seamănă izbitor de mult cu strămoșii lor

- Advertisement -

Monarhia britanică este una dintre cele mai vechi din lume, iar arborele genealogic al familiei regale poate fi urmărit până în secolul al IX-lea d.Hr. Cel mai izbitor este faptul că mulți dintre prinții, prințesele și ducii de astăzi seamănă foarte mult cu strămoșii lor, lucru vizibil chiar și cu ochiul liber.

Mai jos v-am pregătit 13 membri, în viață, ai familiei regale britanice care seamănă foarte mult cu strămoșii lor.

  1. Ducele de Kent, vărul Elisabetei a II-a și Prințul William: o asemănare clară a sprâncenelor, a nasului și a maxilarului.

2. Regina Victoria, stră-stră-străbunica Elisabetei a II-a, și Prințesa Beatrice, nepoata Elisabetei a II-a: rudenia este evidențiată de fața rotundă, nasul îngrijit și ochii mari.

- Advertisement -

3. Maria de Teck și nepoata ei, Elisabeta a II-a: sprâncenele și nasul chiar sunt asemănătoare.

4. Frederick Louis, strămoșul din a șaptea generație al Elisabetei a II-a, și Lord Frederick Windsor, nepotul Elisabetei a II-a: priviți ce ochi au!

5. Elizabeth Bowes-Lyon, mama Elisabetei a II-a, și prințesa Eugenie, nepoata Elisabetei a II-a: sprâncenele joase și ochii adânci sunt asemănătoare.

- Advertisement -

6. Maria de Teck, bunica Elisabetei a II-a, și prințul Harry: părul roșcat, sprâncenele și maxilarul pătrat dezvăluie o înrudire clară.

7. Prințesa Diana și Prințul George de Cambridge, strănepotul Elisabetei a II-a: nasurile sunt asemănătoare, iar privirea răutăcioasă o au amândoi.

8. George al V-lea, bunicul Elisabetei a II-a, și prințul Michael de Kent, vărul Elisabetei a II-a: curbura sprâncenelor și nasul subțire sunt asemănătoare.

9. Regina Victoria, stră-străbunica Elisabetei a II-a, și Elisabeta a II-a: nasul și sprâncenele sunt aproape identice.

- Advertisement -

10. Maria de Teck, bunica Elisabetei a II-a, și Prințesa Ana, fiica Elisabetei a II-a: partea inferioară a feței este identică.

11. Edward al VII-lea, străbunicul Elisabetei a II-a, și Prințesa Beatrice, nepoata Elisabetei a II-a: forma ochilor pare a fi asemănătoare.

12. Edward I, care a trăit în secolul al XIII-lea, și prințul William: rudenia este dezvăluită de forma nasului și a buzelor.

13. Victoria de Hesse-Darmstadt și strănepotul ei, Prințul Charles: nasul, zâmbetul și ochii sunt foarte asemănători.