13 ilustrații profunde care dezvăluie adevărul dur despre lumea de azi

- Advertisement -

Artiștii își folosesc adesea pânza ca un portal pentru a exprima ceea ce simt despre oameni, locuri și lucruri. În ultimul timp, au folosit ilustrațiile satirice pentru a arăta că lumea în care trăim astăzi este un loc în care tot ceea ce strălucește, nu este cu adevărat aur și există o poveste în spatele fiecărei imagini. Deși toate acestea nu sunt o priveliște drăguță de văzut, ele reprezintă o artă cu adevărat puternică și, uneori, tulburătoare.

Mai jos v-am pregătit o listă de ilustrații de la diferiți artiști din întreaga lume, care ne dezvăluie realitatea lumii din zilele noastre.

  1. Din cauza încălzirii globale acest domn își prajește friptura direct sub razele soarelui.

2. Datorită încălzirii globale unele organisme nu vor mai putea rezista temperaturilor ridicate și vor dispărea.

- Advertisement -

3. Ironia din această imagine ne arată o persoană care are o alimentație sănătosă și se simte împlintă doar atunci când plantele sănatoase ies din ea.

4. Din nefericire exploatarea exista întotdeauna în orice moment.

5. Din nefericire, așa arată copilăria celor mici din ziua de astăzi.

- Advertisement -

6. Acum poveștile de dragoste sunt construite în mediul online.

7. De cele mai multe ori tehnologia distanțează părinții de propii copii.

8. Uneori tinerii sunt amuzați că bătrâni nu știu să folosească noua tehnologie.

9. Mulți oameni care nu sunt mulțumiti de condițiile de muncă sau de salariul pe care îl primesc ajung să aibe fantezii de vacanță la locul de muncă.

- Advertisement -

10. Societatea din clasa superioară este plictisitoare și superficială. Bărbații sunt grași și urâți, iar femeile sunt pline de operații estetice.

11. Toate electronicele la care renunțăm vor polua foarte mult mediul înconjurător. Ele conțin plastic, un material care se descompune în câteva sute de ani.

12. Așa arată un grup de oameni care investește în piața de valori.

13. O ilustrație care surprinde un sportiv de performanța care a consumat stimulente pentru a avea performanțe deosebite.