12 țări magnifice care oferă vacanțe destul de ieftine

- Advertisement -

Fiecare călătorie în străinătate oferă multe emoții și noi impresii. Dar suntem adesea reținuți de gândul la bani, deoarece călătoria este considerată un lux scump.

Mai jos v-am pregatit 12 tari care oferă odihnă și experiente incredibile fără a vă face să vă goliți portofelul.

  1. România este locul unde realitatea și basmele se întâlnesc. Cazarea poate varia, în funcție de oraș. În pensiuni, prețurile încep de la 6 EUR și de la 11 EUR la hoteluri. De asemenea, puteți locui într-un mini-bungalou lângă mare de la 8 EUR .

2. In Laos veți cheltui 9,50 EUR făcând o călătorie de 8 ore cu caiacul în peșterile din Vang Vieng. Este ușor să găsești un hostel, de obicei de la 4 EUR sau un hotel care începe de la 9 EUR .

- Advertisement -

3. In Portugalia puteți închiria o cameră într-un hostel (de la 8 € ), un hotel (de la 16 €) sau o casă lângă mare. De asemenea, puteți găti o cină excelentă dacă cumpărați carne de vită (7 €) sau de pui(6 €),creveți (9 € -11 €), midii (2,50 €),brânză (de la 5 €) și fructe (de la 2 € ).

4. In Bulgaria hostelurile sunt destul de ieftine (de la 7 € ). Luați masa într-un restaurant cu 4 EUR, mâncați micul dejun într-o cafenea cu 1,50 EUR și plătiți 10 EUR pentru un prânz de 2 persoane în Mehana.

- Advertisement -

5. In Peru există pensiuni ieftine (de la 5 € ) și hoteluri (de la 11 € ). În cafenelele locale, puteți manca pui cu legume (2 EUR), prânzurile costă între 3 și 5 EUR, iar un prânz tip bufet va costa 8 EUR.

6. In Polonia hostelurile oferă adesea camere cu reduceri (de la 7 EUR), iar o cameră medie într-un hotel pentru 2 persoane poate costa 21 EUR în Cracovia și 17 EUR- 21 EUR în Wroclaw. Dacă achiziționați lapte, pâine, ouă, orez, cartofi, ceapă, piept de pui și vin, acestea vor costa aproximativ 11 EUR.

7. In Ungaria puteți alege un hostel de la 7 €, un hotel între 14 € și 21 € sau puteți locui gratuit cu un surfer pe plaja.Într-un restaurant, puteți cheltui 2,50 – 6 euro, iar un coș de cumpărături cu pâine, brânză, vin și pui va costa între 11 și 12 euro.

- Advertisement -

8. RSA – In aceasta regiune camerele din pensiuni costă de la 9 EUR, iar camerele din hoteluri și case costă de la 3 EUR de persoană . Cina într-un restaurant costă 6 – 7 euro, fast-food-ul costă 3 – 4 euro. Puteți cumpăra lapte, pâine, orez, ouă, brânză, pui, portocale și vin pentru 15 – 20 euro.

9. In Filipine hostelurile și hotelurile vor costa între 4 și 14 euro pe insulele Cebu și Panglao. De asemenea, puteți închiria o casă cu 260 € pe lună. În cafenelele locale, micul dejun și prânzul costă 1,80 – 3 euro.

10. In Albania este ușor să găsiți camere relaxante în pensiuni de la 5 EUR și de la 10 EUR în hoteluri și în case private.Mâncarea de stradă este, de asemenea, foarte gustoasă și costă de la 1,80 EUR. Și prețurile restaurantelor sunt destul de ieftine, de obicei de la 3,50 €.

11. In Bali puteți închiria un hostel de la 3 € , un hotel de la 8 € sau un bungalou de la 12 €. Micul dejun costă 1,50 – 3 euro, iar prânzurile pentru 2 persoane costă 4 – 8 euro în cafenele.

12. In Nicaragua puteți închiria o cameră într-un hostel de la 4 EUR sau într-un hotel de la 10 EUR. Este mai convenabil să mănânci prânzuri care , costă între 2 și 3 euro intr-o piață din Granada.

- Advertisement -