12 locuri superbe pe care trebuie să le vizitați înainte de a se umple de turiști

Când vrem să ne relaxăm în vacanță, mulți dintre noi aleg adesea cele mai populare locuri în care toată lumea merge deja fără sa ne gandim prea mult. Din anumite motive, ne gândim: „Cu cât sunt mai mulți turiști, cu atât trebuie să fie locul mai bun”. Dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat. În întreaga lume, există un număr mare de locuri asemănătoare unui adevărat paradis pe Pământ, dar care, în mod ciudat, nu au devenit încă foarte populare printre călători.

- Advertisement -

1. Jose Ignacio, Uruguay

Doar 300 de oameni locuiesc în Jose Ignacio, dar iarna (adică în timpul verii sud-americane), acest oraș este înfundat de superstaruri din America Latină, cum ar fi Shakira. De aceea, puteți găsi acolo lucruri precum hoteluri de lux și restaurante la modă. Jose Ignacio este locul perfect pentru persoanele care au mijloacele de a se bucura de un pic de lux, dar nu pot găsi intimitatea pe care o doresc.

2. Koh Rong, Cambodgia

Dacă doriți o pauză de la civilizație, atunci cu siguranță trebuie să vizitați insula Koh Rong. Aici nu exista zgârie-nori, zgomot sau mașini . Există doar liniște, câteva sate de pescari pașnici și natură neatinsă.

- Advertisement -

3. Bangladesh

4. Sofia, Bulgaria

Sofia este unul dintre cele mai ieftine orașe turistice , cel puțin în comparație cu alte capitale europene. Capitala Bulgariei are un stil bogat de arhitectură istorică uluitoare, care este garantat să vă uimească.

5. Ambergris Caye, Belize

Insula Ambergris Caye are o istorie bogată. În diferite momente, mayașii indieni, vânătorii de balene și bucanierii au locuit cu toții acolo. Ambergris Caye atrage astăzi scafandri din întreaga lume – este situat lângă Bariera de Corali din Belize, care este al doilea cel mai lung recif din lume.

- Advertisement -

6. Myanmar

Myanmar, cunoscută și sub numele de Birmania, este o țară mică din Asia de Sud-Est. Cuvântul „Myanmar” înseamnă „rapid” și există un motiv întemeiat: doar în jur de 300.000 de persoane au vizitat țara în 2010, dar trei ani mai târziu, acest număr a ajuns la peste 2 milioane de turiști. Turismul în țară se dezvoltă rapid, dar mai este timp să mergi cu o barcă pe lacul Inle izolat și să prinzi apusul soarelui reflectându-se pe Shwedagon Paya.

7. Roatan, Honduras

8. Apulia, Italia

O vacanță în Apulia va fi cu siguranță memorabilă: marea azurie, nisipul roșu, apusurile aurii și, cel mai important, localnici foarte ospitalieri. În afară de plajă, există multe locuri de interes pe care le puteți vizita: castelul Bari, bazilica Santa Croce și muzeul arheologic din Rignano Garganico.

9. Zambia și Zimbabwe

Da, știm – acest loc uimitor de frumos este cunoscut pentru Victoria Falls . Dar este situat aproape de Parcul Național Hwange, despre care aproape nimeni nu știe. Parcul este enorm – 14.600 km pătrați. Se mândrește cu lacuri, plante rare și animale și păsări sălbatice africane. Hwange este mândru de elefanții săi (sunt mai mult de 30.000 dintre ei acolo).

10. Busan, Coreea de Sud

În timp ce hoardele de turiști se îndreaptă încă spre Seul, ar fi bine să vizitați cel de-al doilea oraș ca mărime din Coreea de Sud, Busan. Deseori este numită „capitala de vară a Coreei” din cauza numeroaselor sale plaje. Mai mult, Busan este renumit pentru muzeul său de artă, sanctuarul deschis al păsărilor și piața de pește.

11. Manila, Filipine

12. Phu Quoc, Vietnam