12 femei împlinite care au decis să devină mame după 35 de ani

- Advertisement -

În ultimele decenii, femeile au început să -și întâmpine primul copil în jurul vârstei de 29 de ani. Vârsta era mult mai mică în anii precedenți, dar acum femeilor le place să se realizeze mai întâi în domeniul lor profesional și apoi să treacă la crearea unei familii. Cu toate acestea, ele primesc adesea critici cu privire la această decizie, dar este viața lor și pot face ce vor.

Mai jos v-am pregătit 12 imagini cu femei care au demonstrat că pot să decidă când și dacă vor avea copii ori de câte ori au simțit asta.

  1. Rachel Weisz a avut un copil cu soțul ei, starul James Bond, Daniel Craig, la vârsta de 48 de ani.

2. Alyssei Milano a fost căsătorită de două ori, iar în cea de-a doua căsătorie a avut copiii mult așteptați. Primul copil, fiul ei, s-a născut când actrița avea 38 de ani.

- Advertisement -

3. Kirsten Dunst a devenit mamă nu cu mult timp în urmă și a avut primul copil în 2018. Al doilea copil a apărut în primăvara lui 2021, când Dunst avea 39 de ani.

4. Marcia Gay Harden are 3 copii, iar prima ei fiică s-a născut la 39 de ani. La vârsta de 44 de ani, Harden a născut gemeni.

5. Meghan Markle are 2 copii. Ea a născut-o pe fiica ei cea mică, Lilibet, în iunie 2021, cu 2 luni înainte să împlinească 40 de ani.

- Advertisement -

6. Laura Linney a devenit pentru prima dată mamă cu o lună înainte de a împlini 50 de ani.

7. Jennifer Love Hewitt este fericită în căsnicia ei și are 3 copii. Și-a născut fiul cel mic în 2021, la vârsta de 42 de ani.

8. Drew Barrymore are 2 fiice. Fiica cea mică s-a născut când Barrymore avea 39 de ani.

9. Lena Headey este divorțată acum și are 2 copii. Și-a născut fiica cea mică la vârsta de 41 de ani.

- Advertisement -

10. Melanie Griffith – pe lângă fiica ei cea mare, actrița Dakota Johnson, cunoscută pentru rolul Anastasia din Fifty Shades of Grey , Griffith mai are o fiică mai mică, Stella (în fotografia din dreapta). Actrița a avut-o la 39 de ani cu Antonio Banderas.

11. În 2018, la vârsta de 39 de ani, McAdams a devenit mamă pentru prima dată.

12. Salma Hayek a născut-o pe fiica sa, Valentina Paloma Pinault, pe 21 septembrie 2007, la 41 de ani.