More

  10 plaje deosebite pe care vei dori să le vizitezi într-o bună zi

  Cui nu-i place să meargă la plajă și să se bucure de soare, să bea un suc rece și să mănânce o porție de creveți? Fără îndoială, acesta este programul preferat al multor persoane.

  - Advertisement -

  Totuși, ce imagine îți vine în minte când auzi de plajă? Cu siguranță nu este una dintre aceste 10 de mai jos, deoarece sunt complet diferite de tot ceea ce ați văzut, dar veți dori cu siguranță să le vizitați:

  01. Plaja bioluminiscentă, Maldive

  Această plajă este compusă din mii de microorganisme care emit propria lumină atunci când sunt agitate de valurile oceanului.

  02. Punaluu Beach – plaja cu nisip negru din Hawaii

  - Advertisement -

  Nisipul de pe această plajă este negru, deoarece bazaltul, un tip de rocă vulcanică creată de lavă, curge în ocean și se răcește făcând acest peisaj foarte diferit de orice am văzut vreodată.

  03. Maho Beach, paradisul avioanelor, pe insula São Martinho

  Te-ai gândit vreodată să fii pe plajă și să te uiți cum aterizeaza avioanele ? Acest lucru se întâmplă pe plaja Maho, deoarece Aeroportul Internațional Prințesa Juliana a fost construit la câțiva metri distanță.

  04. Whitehaven Beach, Australia

  Puteți ajunge pe această plajă doar cu hidroavion, elicopter sau barcă, nisipurile albe au o cantitate mare de siliciu (care nu reține căldură), astfel încât turiștii pot merge pe jos, desculți, chiar și în cele mai toride zile. Plaja are și titlul de cea mai ecologică din lume.

  05. Praia de Vidro, o frumoasă plajă colorată din California, Statele Unite

  - Advertisement -

  Pietrele colorate ale acestei plaje sunt din sticlă, care au apărut din acumularea de sticlă și ceramică aruncată acolo de-a lungul anilor, adică plaja a fost cândva o groapă de gunoi.

  06. Insula porcilor din Bahamas

  Plajele din Bahamas sunt cele mai frumoase din lume și dacă vizitați „Big Major Cay” veți întâlni locuitori neobișnuiți: porci sălbatici. Le place să se scalde în apele cristaline, sunt curati, iar turiștii adoră să ii întâlnească.

  07. Plaja cu apă caldă din Noua Zeelandă

  V-ați gândit vreodată să mergeți pe o plajă caldă chiar și în cele mai reci zile ale anului? Aceasta este „plaja cu apă caldă”, unde apele sale ating 64 ° C, un loc relaxant pentru cei care doresc să se relaxeze și să admire un peisaj frumos.

  08. Plaja Chandipur, India

  09. Plaja cu nisip roz din Bahamas

  10. Plaja Escondida, o destinație de lux în Mexic

  Destinația perfectă pentru cei care caută confidențialitate, „Plaja Escondida” (cunoscută și sub numele de „Plaja secretă”) a fost creată la începutul anilor 1900 de către guvernul mexican, de fapt este rezultatul bombardamentelor în afara zonelor comune din regiune.