10 Orașe populare care pot fi periculoase pentru turiști

- Advertisement -

Este posibil să vi se fure portofelul sau să faceti intoxicații alimentare în anumite orașe, dar există locuri unde turiștii ar trebui să fie extrem de atenți. Ar trebui să menționăm că există multe locuri periculoase în lume, dar turiștii ar trebui să se îndepărteze de ele. Noi dorim să vă prezentam cateva fapte surprinzătoare despre diverse locuri foarte populare.

Mai jos v-am pregătit o listă cu 10 orașe foarte populare care pot fi periculoase pentru turiști.

  1. Barcelona este o renumită capitală a hoților de buzunare. Sunt mii de oameni aici , foarte pricepuți. Barcelona este urmată de Roma, Praga și Paris.

2. Cairo este un oraș legendar și unul dintre cele mai periculoase orașe din lume pentru femei.

- Advertisement -

3. A mânca pe stradă poate fi un joc de ruletă ruseasca în Thailanda, nu știi niciodată când și cum ai putea obține intoxicații alimentare.

4. Africa de Sud este o țară cu o natură uimitoare, un loc unde se întâlnesc 2 oceane. Aici oamenii albi sunt hărțuiți, mai ales în zona Johannesburg.

- Advertisement -

5. Italienii spun că Napoli este cel mai italian oraș dintre toate. Cu toate acestea, orașul a fost întotdeauna periculos și există o mulțime de hoți de buzunare.

6. Tijuana este un oraș situat la granița dintre SUA și Mexic. Aici există o mulțime de fugari din SUA și este, de asemenea, un punct de tranzit pentru traficanții de dr0guri.

7. Fiecare turist care vine în Mumbai este întotdeauna înconjurat de o mulțime de cerșetori care abia asteapta sa il jefuiasca.

- Advertisement -

8. Rio de Janeiro, unul dintre cartierele centrale ale orașului, este foarte periculoas.

9. Parisul romantic nu este la fel de sigur pe cât s-ar părea – există o mulțime de hoți , mulți cerșetori și vânzători ambulanți care încearcă să vă vândă lucruri la suprapreț.

10. Deși Dubaiul pare a fi mai occidentalizat decât alte orașe musulmane, ar trebui să vă amintiți în continuare despre codul vestimentar dacă sunteți femeie.

- Advertisement -