10 momente inedite in care Meghan Markle ne-a amintit de prințesa Diana

Lumea s-a îndrăgostit de prințesa Diana când a devenit logodnica prințului Charles, dar munca și viața ei au dovedit că era mai mult decât soția unui prinț. Ea a reusit sa cucereasca pe toata lumea cu farmecul ei aparte si astfel a ramas in inimile oamenilor din intreaga lume.

In acest articol dorim sa va prezentam o serie de momente inedite in care Meghan Markle ne-a amintit de prințesa Diana. Priviti imaginile si o sa vedeti exact despre ce anume este vorba.

- Advertisement -

1.Ambele au avut o carieră înainte de a se căsători.

Înainte de a se căsători cu Charles, Diana a lucrat ca asistent al profesorului de creșă la Londra. La acea vreme, ea era primul membru al unei familii regale care avea un loc de muncă plătit înainte de a se căsători. De asemenea, Meghan a avut o carieră de succes înainte de a-l întâlni pe prințul Harry. Fosta vedetă Suits a fost o actriță desăvârșită și a apărut în multe filme, emisiuni TV și seriale.

2. Diana și-a ales propriul inel de logodnă, iar Meghan si-a creeat propriul inel

Când s-a logodit cu Charles, Diana a încălcat una dintre tradițiile regale și și-a ales propriul inel de logodnă. Deoarece a selectat un inel dintr-un catalog ce era „accesibil” publicului la acea vreme, Diana a aparut in toate ziarele. De asemenea, Meghan a dovedit că încalcă regulile și, după ce s-a născut fiul ei Archie, și-a reproiectat inelul de logodnă și i-a adăugat o bandă subțire de pavaj.

- Advertisement -

3.Au schimbat jurămintele tradiționale de nuntă.

La nunta sa din 1981, prințesa Diana a făcut istorie când a refuzat să spună că va „asculta” de prințul Charles și și-a reformulat jurămintele de nuntă, ceea ce a provocat o isterie la acea vreme. Feministă de multă vreme, Meghan a ales, de asemenea, să omită „ascultarea” din jurămintele ei , iar jurămintele de nuntă ale ei și ale prințului Harry erau aproape identice.

4. Au încălcat tradiția regală atunci când au decis să nască la un spital.

Diana a schimbat modul în care nasc femeile din casa regala. În loc să-și nasca copilul acasă, si-a adus pe lume pe ambii fiii în aripa Lindo din Spitalul Sf. Maria. Kate Middleton i-a urmat exemplul dar Meghan a decis să nască la Spitalul Portland din Londra.

5.Au ales sa fie niste mame practice

- Advertisement -

În 1983, Diana a insistat să- și ducă fiul William cu ea în vizită în Australia și Noua Zeelandă. A încălcat tradiția regală și a refuzat să-și lase băiețelul cu bonele. Meghan și Harry au decis, de asemenea, să îl ia pe Archie cu ei în turneul lor din Africa de Sud, când avea doar câteva luni.

6. Au făcut propriile alegeri de modă.

Pentru Diana, încălcarea protocolului regal a însemnat uneori alegerea unor culori îndrăznețe sau purtarea de rochii nepotrivite pentru evenimente. Meghan a încălcat, de asemenea, tradiția regală cu alegerile sale de modă și este adesea descrisă ca fiind rebelă.

7. Purtau negru în public.

În mod tradițional, membrii familiei regale nu poartă negru în public, decât dacă participă la o înmormântare. Diana a purtat în mod repetat negru la evenimente și nici Meghan nu respectă această regulă. A dovedit că găsește această tradiție depășită.

8.Folosesc oja colorata

Femeile din familia regală își mențin de obicei unghiile scurte și poartă oja neutra sau nud. Dar prințesa Diana nu s-a temut să încalce această regulă și a fost văzută adesea purtând ojă roșie . De asemenea, Meghan a refuzat să-și limiteze opțiunile de lac de unghii și apare adesea în public purtând ojă întunecată .

9. nu se temeau să vorbească.

În 1995, Diana i-a acordat celebrul său interviu lui Martin Bashir al BBC. Nu mai era „Shy Di” și a încercat să preia controlul asupra mass-media din viața ei privată. În timpul turneului său în Africa, Meghan a susținut, de asemenea, un interviu foarte emoționant și a dezvăluit că s-a străduit să facă față sarcinii, din cauza interesului presei pentru viața sa privată.

10. Au vorbit cu copiii la nivelul ochilor.

Când Diana le vorbea copiilor, se apleca mereu pentru a-i putea vedea la nivelul ochilor . Înainte de a se căsători, a fost profesoară și a învățat să le vorbească copiilor la nivelul ochilor ca simbol al respectului. William, Kate, Harry și Meghan continuă această tradiție și au adesea momente drăguțe când ajung la nivelul copiilor și fac contact vizual cu ei.