10 locuri minunate în care oamenii trăiesc alături de animale exotice

- Advertisement -

Noi suntem obișnuiți cu porumbei , catei , pisici și alte animale pe străzile din orasul nostru .Cine ar fi crezut că o maimuța s-ar putea apropia de tine în Thailanda, iar în orașul Nara, Japonia, oamenii trăiesc pașnic alături de cerbi.

Mai jos v-am pregatit 10 locatii in care oamenii trăiesc alături de animale exotice.

  1. Orașul cu cerbi, Japonia

Micul oraș japonez Nara este de fapt plin de cerbi. Specialisti spun că sunt aproximativ 1.200 de cerbi. Majoritatea locuiesc în parc.

- Advertisement -

2. Parcul faunei sălbatice, Insula Phillip

Această insulă este cunoscută pentru ca găzduiește animale sălbatice australiene, cum ar fi cangurii.

3. Cocoși sălbatici, Hawaii

Insula Kauai este un adevărat paradis pentru găini. Pe aceasta insula este interzis sa le vânezi.

- Advertisement -

4. Insula pisicilor, Japonia

Insula Tashiroima din Japonia este locuită de un număr foarte mic de oameni, dar „locuitorii” săi principali sunt pisicile.

5. Insula Maimuțelor, Thailanda

In Thailanda puteti întâlni un cimpanzeu sălbatic pe strada, deoarece aceste mici creaturi exotice trăiesc peste tot în această țară.

6. Papagali sălbatici, Spania

Spania are papagali sălbatici colorați, cărora le place să mănânce din mâinile oamenilor. Nu poți rămâne indiferent cand privesti penele lor strălucitoare!

- Advertisement -

7. Satul cu vulpi, Japonia

Această loc se numește Zao Kitsune Mura, un mic sat care are o mini-grădină zoologică unde peste o sută de vulpi rătăcesc libere. Vizitatorilor li se permite să meargă prin parc fără să se teamă de animale și pot chiar să le hrănească .

8. Ferma de iguane, Honduras

Roatan este una dintre cele mai interesante atracții turistice din Honduras. Atracția sa principală este un parc în care sute de iguane sunt libere și nu pierd niciodată șansa de a cere mâncare de la turiști.

9. Turme de oi, Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este considerată un „paradis” pentru oi. Acest lucru nu este deloc întâmplător – există doar 4,4 milioane de oameni care trăiesc în țară, în timp ce populația de oi ajunge la aproape 34 de milioane.

10. Insula Iepurelui, Japonia

Principala atracție a micii insule Okunishima din Japonia sunt iepurii sălbatici.  Locul este, de asemenea, cunoscut sub numele de Insula Iepurelui și găzduiește peste 700 de mici creaturi pufoase.