10 copii de vedete care au crescut neașteptat de repede

- Advertisement -

Timpul se scurge , iar cei mici cresc repede. Copiii vedetelor se schimbă foarte mult, incat abia ii mai recunoastem. Parca a fost ieri când Angelina Jolie și-a adoptat copiii sau când Johnny Depp a anunțat nașterea fiicei sale. Astăzi, acești copii sunt deja mari și chiar au început să-și construiască propriile cariere.

Mai jos v-am pregatit 10 fotografii in care sunt copii celebri alaturi de parintii lor.

1. Maddox Jolie-Pitt

Maddox a fost adoptat de Angelina Jolie în 2002 în Cambodgia la vârsta de 7 luni. Astăzi, Maddox a produs deja un film numit First They Killed My Father împreună cu mama sa. Filmul a fost nominalizat la 9 premii și a câștigat 3 dintre ele.

- Advertisement -

2. Paris Jackson

Paris Jackson este fiică lui Michael Jackson și Debbie Rowe. S-a născut în 1998, iar acum are 23 de ani. Lucrează ca model, actriță, cântăreață și muzician.

3. Lily-Rose Depp

Fiica lui Johnny Depp si Vanessa Paradis cucerește cu încredere lumea cinematografiei și se poate lăuda deja cu premiul „Cea mai buna actrita“.

- Advertisement -

4. Zahara Marley Jolie-Pitt

Născută în Etiopia, Zahara a fost adoptată de actrița Angelina Jolie în 2005. Acum Zahara are 16 ani și se poate lăuda deja cu câteva roluri in filme.

5. Dylan Brosnan

Dylan este fiul lui Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, născut în 1997. El incearca sa calce pe urmele tatălui său la cinematografie și la actorie.

6. Rumer Willis

- Advertisement -

Rumer este fiica cea mai mare a actriței Demi Moore și a actorului Bruce Willis. Ea si-a inceput cariera de actrita la vârsta de 7 ani , iar in prezent a jucat în mai mult de 20 de filme.

7. Liv Freundlich

Liv este  al doilea copil al actriței Julianne Moore și al soțului ei regizor, Bart Freundlich.  Debutul ei în lumea filmului a fost alaturi de celebra ei mamă și fratele ei, Caleb.

8. Zoë Kravitz

Zoë este fiica actorului-muzician Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Zoë are deja o carieră de succes în actorie și este, de asemenea, cântăreață și fotomodel.

9. Patrick Schwarzenegger

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger s-a născut în 1993 și este fiul lui Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver. In prezent lucrează ca model și actor.

10. Brandon Thomas și Dylan Jagger Lee

Brandon și Dylan sunt fiii lui Pamela Anderson și Tommy Lee. Brandon a apărut în trei filme, iar fratele sau , Dylan , a apărut doar într-unul.