More

  10 animale înfricoșătoare care au trăit după epoca dinozaurilor

  Te-ai oprit vreodată să te gândești la toate lucrurile care s-au întâmplat în lume de la crearea sa? Odată cu trecerea timpului, multe animale au disparut de pe Pământ și unele au descendenți care astăzi trăiesc printre noi.

  - Advertisement -

  Dinozaurii au fost primii locuitori ai planetei, însă din momentul în care au dispărut multe alte animale au apărut și au fost și mai uriașe și înspăimântătoare, precum aceste 10 animale preistorice pe care le veți vedea mai jos:

  01. Basilosaurus

  A trăit aproximativ 34 de milioane de ani și are balenele drept rude apropiate, avea 20 de metri lungime și se temea de alte specii marine.

  02. Argentavis

  - Advertisement -

  Fără îndoială, este una dintre cele mai mari păsări din toate timpurile și atingea 7 metri în aripi, pe lângă faptul că aceasta cântărea aproximativ 70 de kilograme, astăzi cea mai mare pasăre are 3,5 metri lățime, adică „Ave Argentina” era de două ori mai mare.

  03. Deodon

  El a trăit în America de Nord în urmă cu 19 milioane de ani și este cel mai vechi dintre primitivii porcilor, doar capul său avea aproximativ 1 metru și întregul său corp avea 1,8 metri lungime, foarte diferit de micii porci pe care îi știm astăzi.

  04. Purussaurus

  Acest crocodil primitiv avea 3 metri lungime, iar acum 8 milioane de ani provoca teroare oriunde se ducea.

  05. Megalania

  - Advertisement -

  06. Indricotherium

  07. Kelenken

  Erau descendenți direcți ai dinozaurilor și aripile nu erau suficient de mari să poată zbura, dar ciocul în formă de cârlig era de temut de toate animalele mai mici care se potriveau în gura lor.

  08. Titanoboa

  09. Megalodon

  Cine nu a auzit niciodată de această specie de temut? Existența sa deschide ușile către mai multe teorii, iar cei 18 metri ai săi erau atât de îngrozitori încât este considerat cel mai mare prădător pe care l-a văzut vreodată lumea.

  10. Livyatan Melvillei